SILKKILANKAKOHOTUS - JOENSUU

Tule kokeilemaan utuushoitoamme kollageeni-silkkilankakohotusta,  joka on kivuton menetelmä korjata ihon virheitä ja ikääntymisen merkkejä vastaan. Kollageeni-silkkilankakohotus on uusi neulaton hoitomuoto, jolla voi parantaa hellävaraisesti ihon koostumusta ja saavuttaatuloksia jopa yhdellä hoitokerralla.

KOLLAGEENI-SILKKILANKAKOHOTUS

Kollageeni-silkkilangat koostuvat fibroiini- ja serisiiniproteiineista.  Niiden ainesosat kapseloituvat pieniin nanosomihiukkasiin, jolloin ja niillä on mahdollisuus murtautua ihon pH-arvon ja ihon läpi solun rakoja syvemmälle dermikseen. Näin muodostuu pehmeä kerros kosteuttavia silkkiproteiineja hoitamaan ihoa. Hoito vähentää iholta sekä ryppujä, että tekee ihosta kokonaisuudessaan kiinteämmän ja joustavan. Se toimii samalla myös ihon tehokkaana kosteuttajana.

Kollageeni-silkkilankahoito on kivuton hoitomuoto, jonka tavoitteena on saada aikaan ihon parantumista ja näkyvää kohotusvaikutusta. Hoidon ei ole tarkoitus ei ole jäljitellä tai korvata Botoxia, täyteaineita tai mesolankoja. Se on luonnollinen vaihtoehto kasvojen kohotukseen ilman neuloja, veitsiä, leikkausta tai ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Kollageeni-silkkilankahoito parantaa ihon koostumusta hoitaen sitä sisältäpäin. Kosteutettu iho on joustavampi ja kiinteämpi, sekä luonnolisella tavalla heleä.

KOLLAGEENI-SILKKILANKAKOHOTUS - JOENSUU HINNASTO

Kollageeni - silkkilankakohotus
220€
12 lankaa + kotihoitotuote.
4 x Kollageeni - silkkilankakohotus
690€
Sarjahoito, 4 kertaa.
Kasvojen osahoito
180€
6 lankaa + kotihoitotuote.
4 x kasvojen osahoito
585€
Sarjahoito, 4 kertaa.
Kollageeni-silkkilankanaamio -kasvohoito
95€
Ei sisällä yksittäisten juonteiden täyttöä.